Hasanşeyh İlkokulu
HASANŞEYH BELDESİ TAHİRBEY MAH. MEKTEP/1 SK. HASANŞEYH ILKOKULU BLOK NO: 1 REŞADİYE / TOKAT

VİZYON

• Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.

MİSYON

Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.

NORMAL

25 KM İLÇEYE , 120 KM İLE UZAKLIĞI VARDIR.